perjantai 9. toukokuuta 2014

Huhtikuu paketissa

Olen aina halunnut aloittaa tällaisen "sarjan" tänne blogiin. Nyt huhtikuu on loppunut ja teen kuukausi paketissa postauksen. Eli laitan erillaisia kategorioita parhaista asioista mitä kuukauden aikana on käynyt. Kategoria ideoita saa antaa! :)

Kuukauden suosituin postaus:
Aina ei onnistu, mutta mitä kun ei oikein ikinä?, siinä oli vähän päälle 100 sivun katselua. Voivottelin että kuinka huonosti viime ajan kisat ovat menneet koska nuokin koulukisat olivat myös huono suoritus.. 

Kuukauden uusi tuote: 
Tässä kuukaudessa ei tullut shoppailtua mitään! Niin tämä saa jäädä tällä kertaa ;)
Kuukauden kisat:
Nyt kyllä voiton vie Lohjan aluekisat! Vaikka otettiin yksi alas molemmissa luokissa niin ei haitannut ollenkaan. Nimittäin molemmat radat olivat aivan superhyviä ja 110cm päästiin jopa perusrata virheittä!

Kuukauden lukija:
Ehdottomasti Lotta. Hän on tsempannut minua jokaisessa postauksessa jos on mennyt vähänkin huonommin. Mutta Lotan blogi on ehdottomsati yksi lemppariblogeistani! Hän kertoilee suokki Dockanin ja hänen arjestaan. He ovat kehittyneet todella lyhyen ajan sisällä todella paljon! Kannattaa käydä lukemassa!

Kuukauden mieleenpainuvin valmennus:
Estevalmennus pääsiäisenä. Tehtiin ihan pieniä tehtäviä ja Skidi ei ollut ollenkaan hyvä pohkeelle tällä kertaa. Mutta tämän kuukauden valmennuksista tämä oli paras!

Kuukauden varuste:
Ehdottomasti Skidin takajalansuojat. Ovat kestäneet kovaa käyttöä! Skidillähän on käytössä tavalliset Eskadronin takajalansuojat jotka alkavat kohta vetelemään viimeisiään. Haaveena olisi kesällä kun saan vähän rahaa kerättyä ostaa sille aidot Vereduksen takajalansuojat. 

Kuukauden kuva(t):
Johkun valmennuksesta räpsityt kuvat kun en itse päässyt hyppäämään niin menin kuvaamaan!





5 kommenttia:

  1. Oijoijoijoi kiitos ihan älyttömästi :') Taas kiva postaus, joku kuukauden uusi tuttavuus/lempi kouluratsastusliike/lempi kuva/lempi valmennus tms. vois olla kivoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi ole vaan hyv :) Kiitti! Noi ideat on hyvät, jotaui noista vois toteuttaa!

      Poista
  2. Härligt att se att det går så bra för dig och Skidi. Håller tummarna för er hela säsongen. NJUT! / Jessi

    VastaaPoista