maanantai 19. toukokuuta 2014

Skidi omistuksessamme 12v!

Huh, viikonloppu tuli ja meni. En itse ollenkaan ole ehtinyt muuta kun kameran tyhjentämistä lukuunottamatta istumaan koneelle. Kaikkea kivaa viikonlopun aikana tapahtuikin, kerrataampas asioita.

Parjantaina olin reipas ja lintsasin(luvalla kylläkin) koulusta ja lähdin auttamaan yhtä tallilaista Turkuun kisoihin. Siellä sitten oikeastaan vierähti 10h päivästä niin kotiin tullessa halusi vain kotiin, suihkuun ja nukkumaan. Mutta ei tuo 10h reissu haitannut ollenkaan kun menestys oli sen verran hyvä ;). Tässä pari kuvaa mitä tuli räpsittyä siellä.




Perjantaina en oikeastaan ehtinyt ratsastaa Skidiä, niin kaverini sai ottaa sen tunnille. Tunti oli käsittääkseni mennyt ihan hyvin!

Lauantaina oli vuorossa seuraestekisat Billnäsissä. Itse taas roikuin mukana kuvaajana kun Emppu ja kumppanit hyppäsivät. Ikävä kyllä meidän superponi Turo ei tuonut yhtäkään ruusukketta mukaan kotiin..(Poni on viime vuoden keväästä asti tuonut jokaisesta kisasta yhden ruusukkeen ainakin mukaan) 




Lauantai oli siinä erikoinen päivä että Skidi on ollut virallisesti nimissämme 12 vuotta! Siis 12! Neiti sai vapaapäivän ja mentiin takatarhoihin mussuttelemaan ruohoa ja räpsimään kuvia.













Skidin kaula näyttää aivan ruipelolta tässä :D
Sunnuntaina meillä olikin talkoot tallilla, käytiin talkoiden jälkeen Jannican ja yhden toisen kaverin kanssa maastoilemassa. Skidi oli hieman pirteä Jannican kanssa ja minua lainahepan selässä pelotti Jannican puolesta :D! 
Saatiin jotain aikaiseksikin talkoissa!


6 kommenttia: