keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Tummia pilviä

Skidin kuulumisia olisi luvassa ja tällä kertaa ei ollenkaan mitään kivoja kuulumisia. 

Skidille on varattu klinikka aika, ja saatiin se vasta parin viikon päähän. Kerroin Hyvinkään kisapostauksessa että Skidi oli vähän väsynyt ja nihkeä. Siitä asti kun Skidi tuli koululta kotiin, epäiltiin sillä jotain pientä virusta. Otettiin sitä verikokeet, eikä niistä löytynyt mitään kummallisempaa. Käytiin pääsiäismaanantaina Salossa aluekisoissa, jossa Skidi oli täysin oma itsensä verkassa ja kuskasi minua täysin 6-0. Mutta radalla se oli taas vähän nihkeä mutta ei mitenkään että oltaisiin huolestuttu. 
Jäin vielä silloin tiisaina kotiin. Minun piti käydä Skidin kanssa maastossa, mutta päätin ensin vähän antaa sen olla irti kentällä että saisin siitä vähän kuvia. Huomasin kun neiti lähti juoksemaan että se ontui toista takastaan. Soitin äidille joka tuli katsastamaan tilanteen ja tultiin molemmat siihen tulokseen että nyt ei kaikki ole kunnossa. Mutta outoa oli että Skidi vertyi kun sen kanssa hetken juoksi. Mutta kintereessä oli nyt jotain häikkää, ei kaikki ollut ihan hyvin.

No lähdin kouluun ja äiti jäi hoitamaan Skidiä. Kahden päivän päästä äiti huomasi että kintereeseen oli tullut nestepatti. Äiti lähetti siitä kuvan eläinlääkärille ja sai ohjeeksi että hevoselle särkylääkekuuri, Skidi syö parhaillaan särkylääkettä, vertyy aina juoksuttaessa ihan ok. Eläinlääkäri sanoi että saa nyt luvan tulla kuvattavaksi. Eli jännityksellä odotetaan klinikka aikaa. Skidi saa levätä ja olla pienellä kävelytyksellä klinikka aikaan asti. 








No pidetään peukkuja !

2 kommenttia: